Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@04:25:53 GMT

علائم و راهکارهای پیشگیری از سرطان

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۱۷۵۴

به گزارش افکارنیوز،اگر سبک زندگی سالمی دارید، نگران نباشید، چرا که به احتمال قوی به سرطان مبتلا نخواهید شد . بیش از ۷۰ درصد از دلایل سرطان، ریشه در سبک زندگی افراد دارد و اگر موارد مرتبط با آنها را رعایت کنید تا حد زیادی از سرطان دور خواهید بود.

اخبار اجتماعی- هنگامی که پیشگیری از سرطان در ذهن خطور می‌کند عقل سلیم چنین می‌گوید، بیش از ۴۰٪ سرطان‌ها ناشی از سبک‌ غلط زندگی از قبیل سیگار کشیدن، پرخوری و ورزش نکردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از عوامل سرطان ریه، سیگار کشیدن است. بسیاری از سرطان‌های پوست مربوط به آفتاب سوختگی است و بسیاری از سرطان‌های رحم مربوط به عفونت.

تمرکز روی رفتار‌های سالم مؤثرترین راه برای کاهش خطر سرطان است.

علائم :

کاهش وزن بی دلیل

تب یا عفونت مکرر

لوسمی یا سرطان خون نشانه هایی مانند عفونت

خستگی و تب و دیگر نشانه های آنفولانزا دارد

ضعف و خستگی

تنگی نفس و درد قفسه سینه اگر به مدت طولانی باشد.

چند نکته مهم برای برای پیشگیری از سرطان

به هیچ وجه سیگار نکشید

 سیگار عامل ۳۰٪ از مرگ ‌و‌میرهای ناشی از سرطان است. علی‌الخصوص سرطان ریه که بیش از سایر سرطان‌ها عامل مرگ مردم است. یکی از بهترین راه‌های کاهش خطر سرطان، اجتناب از توتون و تنباکو است.

کلم بروکلی استفاده کنید

سبزیجات سبزرنگ به‌خصوص کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم پیچ حاوی مواد شیمیایی گلوکوزامین‌ها هستند که در فرایند گوارش به ترکیباتی تجزیه می‌شوند که اثرات ضد سرطانی دارند.

وزن خود را کنترل کنید

اضافه وزن فقط به کمر شما آسیب نمی‌زند بلکه چاقی بیش از حد عامل افزایش خطر ۱۰  گونه سرطان از جمله مری، کلیه و کیسه صفرا است.

مشروبات الکلی را کنار بگذارید

الکل عامل چندین نوع سرطان از جمله دهان، گلو، روده بزرگ و سینه است.

ورزش کنید

۲ ساعت ورزش سبک و متداول مانند پیاده‌روی در طول هفته، خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۱۸ درصد کاهش می‌دهد. ورزش کردن موجب سوختن چربی‌ها می‌شود.

درمان خانگی :

لیمو ترش تازه(۱۵ عدد)

سیر تازه(۱۲ حبه)

عسل طبیعی (یک کیلوگرم)

جوانه گندم (۴۰۰گرم)

گردوی تازه(۴۰۰گرم)

اگر جوانه گندم ندارید میتوانید گندم را در یک ظرف شیشه ای ریخته و آب اضافه کنید یک شب بماند و گندم ها را آب کش کنید و بشویید گندم ها را در کاسه گذاشته و ۲۴ ساعت بماند بعد از این مدت جوانه میزنند.

سیر و گردو را پوست بگیرید ۵ عدد لیمو ارگانیک با پوست له کنید جوانه گندم را به آن اضافه کنید آب لیموهای باقیمانده را بگیرید و به ترکیب اضافه کنید و بقیه مواد را اضاف کنید و خوب هم بزنید یکدست شود و بعد تا چند ساعت در یخچال بگذارید و روزی ۳ بار میل کنید.

بیشتر بخوانید: شایع ترین سرطان های ایران ۳ توصیه برای پیشگیری از سرطان مثانه

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرطان پرخوری سرطان های پوست کاهش وزن ابتلا به سرطان خطر ابتلا به سرطان درمان سبک زندگی سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری