Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@08:37:10 GMT

بهترین راهکار‌ها برای داشتن صورتی چاق

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۶۹۹۰۸

بهترین راهکار‌ها برای داشتن صورتی چاق

 محمدتقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: افراد بیشتر هنگامی که رژیم غذایی خودسرانه می‌گیرند دچار لاغری صورت می‌شوند که در ادامه چند راهکار برای داشتن صورتی چاق ارائه می‌دهیم.

او تصریح کرد: یکی از بهترین روش‌ها مصرف آب در طول روز است، زیرا باعث پرشدن و آبرسانی و شادابی پوست می‌شود. پس افراد در طول شبانهروز حتماً روزی هشت لیوان آب بنوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




او ادامه داد: مصرف مغز‌های روغنی یکی از بهترین روش‌ها برای پُرتر به نظر رسیدن عضلات صورت است. اضافه کردن مغز‌ها به برنامه و رژیم غذایی یکی از روش‌های بی‌عارضه و طبیعی برای پرکردن صورت است.

انوشه ادامه داد: خوردن روزانه یک لیوان آب سیب‌زمینی به دلیل داشتن ویتامین C، به آبرسانی پوست کمک می‌کند و افراد با مرطوب کردن پوست صورت به وسیله آب سیب‌زمینی، می‌توانند به چاق شدن صورت و گونه‌ها کمک می‌کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: افراد هرشب سالاد کاهو و جوانه گندم مصرف کنند، زیرا کاهو و جوانه گندم آبرسان قوی است؛ پس افراد در وعده‌های غذایی به ویژه وعده شام، سالاد کاهو و جوانه گندم را بگنجانند تا تاثیر آن را بر افزایش نشاط و شادابی صورت و پرشدن ببنند


او بیان کرد: مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ژل آلوئه‌ورا با افزایش میزان کلاژن، خاصیت کشسانی و الاستیک پوست را بهبود می‌بخشد و به چاق شدن صورت و گونه‌ها کمک می‌کند؛ روش استفاده از ژل آلوئه‌ورا نیز به این صورت است که ابتدا صورت را تمیز بشویند و خشک کنند و سپس صورت را با ژل آلوئه‌ورا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ماساژ دهند و بعد از خشک شدن، صورت را با آب گرم بشویند.


او در پایان گفت: افراد هفته‌ای یک بار صورت خود را با روغن بادام، زیتون و نارگیل به مدت ۱۵ دقیقه ماساژ دهند، زیرا این کار باعث افزایش گردش خون در صورت می‌شود؛ همچنین با مصرف روزانه چند قاشق ژلاتین ترکیب شده با آب یا استفاده از ژلاتین به عنوان ماسک، می‌توانند اثرات مثبت آن را روی صورت خود ببینند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روغن زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟

مصرف پروتئین کافی به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک می‌کند، به خصوص در افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند. اما آیا زمان مصرف پروتئین بر میزان اثرگذاری آن تاثیر می‌گذارد؟ باید قبل از تمرین پروتئین خورد یا بعد از آن؟ بهترین زمان مصرف پروتئین ممکن است به نیاز‌های کلی و اهداف تناسب اندام شما بستگی داشته باشد.

به گزارش روزیاتو، پروتئین در فرآیند‌های بیولوژیکی مختلف از جمله تولید هورمون، عملکرد سیستم ایمنی و بسیاری از واکنش‌های آنزیمی نقش دارد. همچنین برای رشد و ترمیم عضلات حیاتی است و این موضوع آن را به کانون توجه بسیاری از افراد که بر تناسب اندام تمرکز دارند تبدیل می‌کند.

فعالیت بدنی باعث تجزیه پروتئین عضلانی می‌شود، اما اسید‌های آمینه موجود در پروتئین رژیم غذایی نقش بلوک‌های ساختمانی را برای بافت عضلانی بازی کرده و از ترمیم عضله حمایت می‌کنند.

هیچ‌گونه شواهد قطعی وجود ندارد که بتوان گفت مصرف پروتئین قبل از تمرین بهتر است یا بعد از آن، اما مصرف پروتئین هم قبل و هم بعد از تمرین فوایدی برایتان دارد.

مردان و زنان باید روزانه چه مقدار پروتئین مصرف کنند؟

فواید مصرف پروتئین قبل از تمرین

در سال‌های اخیر، ورزش ناشتا به یک استراتژی رایج برای به حداکثر رساندن اکسیداسیون چربی در تلاش برای کاهش وزن تبدیل شده است. در حالی که تحقیقات در مورد اثربخشی آن هنوز قطعی نیست، بسیاری از ورزشکاران – حدود ۶۳٪ – این نوع تمرین را در برنامه‌های خود گنجانده‌اند.

مصرف پروتئین قبل از تمرین می‌تواند یک استراتژی تغذیه‌ای موثر برای افرادی باشد که برای ورزش ناشتا با مشکل مواجه هستند. این کار کربوهیدرات‌های موجود در سیستم بدن شما را در طول تمرین محدود می‌کند و در عین حال گرسنگی را نیز از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد که دوز‌های حداکثر ۴۰ گرمی پروتئین قبل از تمرین مانع اکسیداسیون چربی نمی‌شود. از طرفی مصرف آن قبل از تمرین تضمین می‌کند که ذخایر پروتئین آماده حمایت از سنتز پروتئین عضلانی در زمان مناسب هستند.

فواید مصرف پروتئین بعد از تمرین

مصرف پروتئین بعد از تمرین فواید زیادی دارد که با نقش آن در سنتز پروتئین عضلات شروع می‌شود.

این باور وجود دارد که تمرین مقاومتی جامع پاسخ آنابولیک عضله به دریافت پروتئین را تا ۲۴ ساعت افزایش می‌دهد. بنابراین، تامین یک منبع پروتئین برای سیستم بدن پس از تمرین می‌تواند به مرور زمان باعث افزایش عضله شود.

پروتئین بعد از تمرین می‌تواند نشانگر‌های آسیب عضلانی و التهاب را کاهش دهد، روند ریکاوری را بهبود بخشد و بدن را برای جلسه بعدی تمرین آماده کند.

به‌علاوه، برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، خوردن یک وعده غذایی غنی از پروتئین بعد از تمرین می‌تواند باعث احساس سیری شود و به کاهش مصرف غذا در بین وعده‌های غذایی کمک کند.

پروتئین قبل از تمرین یا بعد از آن؟

تصمیم برای مصرف پروتئین قبل یا بعد از تمرین بستگی به اهداف فردی، برنامه تمرینی و ترجیحات شخصی دارد. عواملی مانند شدت تمرین، قابلیت هضم، و نوع منبع پروتئین ممکن است بر زمان مصرف بهینه تأثیر بگذارند.

در حالی که زمان‌بندی ممکن است بر اساس عوامل فردی متفاوت باشد، این اولویت دادن به مصرف «کافی» پروتئین روزانه است که نقش کلیدی را در دستیابی به اهداف تناسب اندام ایفا می‌کند.

مشاوره با یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف پروتئین و زمان‌بندی خود را برای بهینه‌سازی عملکرد و نتایج تمرینی‌تان تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال