Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@07:41:20 GMT

طرز تهیه حلوا بربری یا حلوای جوانه گندم

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۸۴۵۸

طرز تهیه حلوا بربری یا حلوای جوانه گندم

در این مطلب می‌توانید طرز تهیه حلوا بربری را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ۵۰ نفر

آرد گندم: ۱۳/۵ کیلوگرم

آرد جوانه گندم: ۱/۵ کیلوگرم

شکر: ۱ کیلوگرم

روغن مایع، جامد یا محلی: ۳/۵ کیلوگرم

آب ولرم: به مقدار لازم

طرز تهیه

طرز تهیه حلوا بربری به این‌گونه است که ابتدا در یک قابلمه مسی آرد گندم و جوانه گندم را با مقداری آب ولرم ترکیب می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود یک سوم از روغن را به آرد‌ها اضافه می‌کنید و مواد را مرتبی هم می‌زنید. آب را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید. آن‌قدر آرد اضافه کنید که یک خمیر شل مثل ماست درست شود. آن‌قدر این خمیر را هم بزنید تا هیچ گلوله آردی در آن باقی نماند.

در این مرحله از طرز تهیه حلوا بربری باید قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید و مدام هم بزنید. زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه می‌دهید. هر زمان که حس کردید حلوا کمی غلیظ شده، روغن باقیمانده را در چند مرحله اضافه می‌کنید تا تمام شود. توجه داشته باشید که هر چقدر خمیر اولیه حلوا مشهدی شما شل‌تر باشد، هم زدن آن راحت‌تر است، اما زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. از طرفی اگر خمیر شما سفت‌تر باشد، هم زدن آن سخت‌تر و زمان پخت آن سریع‌تر خواهد بود.

در مرحله سوم از طرز تهیه حلوا بربری باید آن را برای حدود ۷ تا ۸ ساعت هم بزنید تا رنگ آن تیره شود و حلوا سفت شود. زمانی که حلوا به حالت مناسب رسید و به اندازه سفت شد، درست ۱ ساعت مانده به انتهای پخت، شکر را به حلوا اضافه می‌کنید. با اضافه کردن شکر حلوا کمی شل می‌شود. دوباره حلوا را هم می‌زنید تا سفت شود. بعد از حدود ۸ تا ۹ ساعت که حلوای شما به خوبی پخت و رنگ و غلظت مناسبی پیدا کرد، شعله گاز را خاموش می‌کنید.

بعد از اینکه حلوا را خاموش کردید، یک دم کنی یا پارچه روی درب قابلمه قرار دهید و درب آن را بگذارید. این کار موجب می‌شود تا حلوا با حرارت ملایم و گرمایی که در آن وجود دارد دم بکشد. حدود ۲۰ دقیقه برای دم کشیدن حلوا صبر کنید، سپس درب حلوا را بردارید و داخل ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه حلوا بربری

*معمولاً رنگ حلوا بعد از سرد شدن مقداری تیره‌تر می‌شود، پس اگر در زمان خاموش کردن حلوا آن طور که باید تیره نشده، نگران نباشید. بعد از سرد شدن هم رنگ حلوا تیره‌تر خواهد شد و هم حالت سفت‌تری به خود می‌گیرد.

*جوانه گندم موجود در این حلوا موجب شیرین شدن آن می‌شود، به همین دلیل بسیاری از افراد در زمان پخت به آن شکر اضافه نمی‌کنند. برخی افراد هم بعد از پخت حلوا در صورت نیاز مقداری شکر روی آن می‌ریزند. از همین رو اضافه کردن شکر در حلوای بربری کاملاً اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

*برای درست کردن حلوای بربری معمولاً از روغن محلی استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید از روغن مایع و جامد نیز برای درست کردن آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که از آنجایی که این حلوا تحت گرمای زیادی پخت می‌شود، استفاده از روغن مایع مناسب‌تر است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طرز تهیه حلوا طرز تهیه حلوا سبک زندگی پارسی خبر جوانه گندم هم بزنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردل گفت: برای غنی سازی زمین‌های دیم و کاشت درختان مثمر در زمین‌های شیب دار،  طرح توسعه باغات دیم در ۶۲ هکتار از منطقه لامسیرک شهر اردل انجام شد که پس از به اتمام رسیدن گود برداری کشاورزان بصورت خودجوش و با راهنمایی کارشناسان این مدیریت اقدام به کاشت هسته‌های بادام، نهال‌های انگور و انجیر کردند.
وحید طهماسبی افزود: در بازدید از این زمین‌ها ۷۵درصد از هسته‌ها و نهال‌های کاشته شده جوانه زدند.
وی گفت: این طرح شامل ۱۹هزار گود است که در پاییز سال ۱۴۰۲ انجام شده است.
طهماسبی ادامه داد: با اجرای این طرح از هدر رفت آب‌های روان و فرسایش خاک جلوگیری و افزایش تولیدات باغی و اشتغال زایی را به همراه داشته است.

دیگر خبرها

  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • طرز پخت نان بربری به شیوه افغان ها (فیلم)
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزه‌تر شدن این غذای سالم و خانگی
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • (ویدیو) طرز تهیه کرپ سیب‌زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟