Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@21:27:04 GMT

طرز تهیه سوهان پسته ای

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۷۷۳۸

طرز تهیه سوهان پسته ای

آیا می دانید سوهان در واقع چیست ؟ سوهان نوعی شیرینی و به گونه ای دیگر نوعی حلوا است که از جوانه گندم تهیه می شود. سوهان در انواع مختلفی تولید می شود مثل سوهان عسلی، حلوایی، بادامی، کنجدی، پسته ای و غیره. قدمت سوهان به دوران قاجار بر می گردد. این شیرینی از همان اول نیز به صورت دستی و سنتی تهیه می شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله می خواهیم شما را با طرز تهیه سوهان پسته ای آشنا کنیم پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوهان پسته ای

سوهان یکی از شیرینی های اصیل ایران است که به صورت گسترده در مبدأ خود یعنی شهر قم طبخ می‌شود. استفاده از این محصول مفید و مقوی بجای قند در هنگام صرف چای می‌تواند یک کار سنجیده و درست باشد. این شیرینی که در حقیقت نوعی حلوا هست به دلیل مواد اولیه مغذی و مفیدی که دارد بسیار مفید می‌باشد و هنگام هضم انرژی زیادی در بدن آزاد می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با این شیرینی یا حلوا اشنا کنیم.

این روش تهیه سوهان پسته ای به روش سنتی و قمی است.

مواد لازم:

۲ قاشق سوپخوری آرد جوانه گندم ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید ۱۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری عسل نصف پیمانه گلاب نصف قاشق چایخوری زعفران دم نکرده نصف قاشق چایخوری هل

ابتدا فویلی را قرار می دهیم و رویش را چرب می کنیم .آرد جوانه گندم و آرد سفید را مخلوط کرده و روی شعله کم گاز قرار می دهیم. آنقدر مواد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود سپس گلاب و شکر به مواد اضافه می کنیم و آنقدر تفت می دهیم تا جوش بیاید و سپس کره را اضافه می کنیم و باز می گذاریم تا مجدد به جوش بیاید.

هل و زعفران را با عسل اضافه می کنیم و همه مواد را به طور مداوم و به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم تا مواد به روغن نیفتد.

سپس مواد را تست می کنیم واگر دیدیم به راحتی از قابلمه جدا می شود مواد را روی فویل چرب شده می ریزیم.

در نهایت به مواد پسته اضافه می کنیم و با گوشتکوب چرب روی سوهان می کوبیم و سپس صبر می کنیم تا سرد شود.اکنون سوهان شما آماده است. می توانید آن را نوش جان کنید.

خاصیت های مختلف سوهان

مواد تشکیل دهنده سوهان مانند آرد جوانه گندم، عسل و پسته دارای خواص زیادی هستند. در زیر برخی از خواص آنها گفته می شود:

آرد جوانه گندم جوانه گندم دارای اسیدهای چرب امگا۳ است و به همین دلیل سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. دارای ویتامین ب است که باعث می شود استرس کاهش بیابد. جوانه گندم دارای نوعی پروتئین آنتی اکسیدانی است. باید دانست که هرچه آنتی اکسیدان در بدن افزایش یابد سیستم ایمنی بدن فعال تر و قوی تر می شود. دارای مقدار زیادی اسید فولیک است که باعث جلوگیری از دیابت می شود. پسته پسته برای آکنه و جوش صورت مفید است زیرا مقدار زیادی سلنیوم و ویتامین E دارد. بخاطر مقدار بالای ویتامین E موجود در آن ، باعث کاهش چین و چروک و افزایش سلامت پوست می شود. پسته ضد سرطان است زیرا ویتامین B6 زیادی دارد. مرطوب کننده طبیعی برای پوست است بطوریکه از آن ماسک درست می کنند. پسته چون مقدار زیادی ویتامین E دارد مانند ضدآفتاب عمل می کند و از سرطان پوست جلوگیری می کند. حاوی مقدار زیادی اسیدچرب است که در تقویت و رشد مو بسیار موثر هستند. پسته نرم کننده طبیعی مو است و به درمان ریزش مو کمک می کند زیرا مقدار زیاید بیوتین دارد. مواد موجود در آن مانند مس، ویتامین های A و E و اسیدهای چرب امگا۳، برای نوزادان و زنان باردار بسیار مفید می باشند. پسته مقدار زیادی فیبردارد که جلوی اشتها را می گیرد و باعث می شود تا شخص چاق نشده و لاغر شود. اما نباید زیاد مصرف شود که در اینصورت خود باعث چاقی می شود. پسته عضلات قلب را تقویت می کند و کلسترول بد خون را می کاهد. برای معده و دستگاه گوارش بسیارخوب است. پسته مس و ویتامین B6 زیادی دارد که کمک به درمان کم خونی می کند. ویتامین B6 برای بهبود سرماخوردگی بسیار مفید است. پسته آنتی اکسیدان زیادی دارد بنابراین خاصیت ضدسرطانی بالایی نیز دارد. برای درمان اسهال و هموروئید بسیار مناسب است. عسل عسل انرژی موردنیاز قلب را تامین می کند. باعث تحریک قلب و گشاد شدن رگ ها می شود که درنتیجه جریان خون افزایش پیدا می کند. باعث کاهش کلسترول بد خون می شود. باعث تنظیم فشارخون می شود، پس از سکته جلوگیری می کند. عسل سرفه را بهبود می بخشد و کمک به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا می کند. خوردن عسل راه حل مناسبی برای رفع مشکلات معده است. بخصوص عسل برای زخم معده و رفلاکس آن بسیار مفید است. ماده مناسبی برای درمان سوختگی ها از قدیم الایام بوده است. عسل برای آکنه و جوشهای پوستی نیز مفید است زیرا خواص ضدالتهابی دارد و کمک می کند تا سطح باکتری های روی پوست کاهش پیدا کند و به میزان عادی برسد. یکی از فواید بسیار مهم عسل برای بیماری دیابت است. عسل اگر بصورت مناسب مصرف شود نه تنها برای افراد دارای دیابت مفید است بلکه مصرف آن مفید نیز می باشد. عسل در پیشگیری و بهبود سرطان نیز مفید می باشد. در ایجاد سرطان عوامل متعددی وجود دارند: ایمنی پایین بدن،التهابات،چاقی و سبک غذایی. عسل هم تقویت کننده سیستم ایمنی است و هم ضدالتهاب است، بنابراین گزینه بسیار خوبی به شمار می رود. عسل موجب تقویت بدن می شود و به بدن در هنگام ورزش کردن بسیار کمک می کند.

در این مقاله طرز تهیه سوهان را توضیح دادیم و از خواص مواد تشکیل دهنده آن گفتیم. اکنون حتما شما به دید دیگری به این شیرینی خوشمزه و معروف نگاه می کنید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. این مقاله به کوشش سایت آجیل و خشکبار زربار (zarbarnuts.com) تهیه شده است.   

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 اضافه می کنیم طرز تهیه سوهان آرد جوانه گندم مقدار زیادی بسیار مفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید» از اعطا جایزه یک میلیاردتومانی به منتخبان این جایزه فاخر خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم و به همت بنیاد ملی نخبگان و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و همچنین قائم مقام بنیاد ملی نخبگان آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور چهارشنبه شب برگزار شد.

هدف از برگزاری این آئین تجلیل و قدردانی از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش، به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند.

در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و در نهایت اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر در این مراسم دعوت شده‌ بودند.

انسان سازی، یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های اصلی دانشگاه‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این آئین در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه، در طول دو سه دهه اخیر یک ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند و آن تولید علم بوده است، افزود: بر این اساس، اساتیدی که در حوزه تولید علم مقالات بیشتر، بهتر و باکیفیت‌تری تولید کرده‌اند مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، گفت: در مراحل بعد اساتیدی که در حوزه ارتباط با صنعت و حل مسائل کشور گام برداشته‌اند و همه اینها برکاتی برای کشور به دنبال داشته است، این اساتید مورد حمایت قرار گرفته‌اند و ما برای همه آنها یکسری مشوق‌ها و جوایز تعریف کرده‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه، دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها را انسان سازی دانست و افزود: این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است و همه این کارها به بهانه پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که ما را تکثیر کنند.

چگونگی فرآیند انتخاب ۱۰۰ استاد شاگرد پرور

دهقانی فیروزآبادی در ادامه اظهار کرد: از این جهت امروز افتخار داریم در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

وی گفت: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع آوری شود، جالب آن است که افرادی که مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: لذا ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: لذا در یک ماموریت دانشگاهی یکسری پرسش‌هایی برای دانشجویان طراحی کردیم تا به واسطه آنها، دانشجویان این اساتید را انتخاب کردند.

دهقانی فیروزآبادی گفت: امروز افتخار دارم که در جمع شما عزیزان به عنوان منتخبان ۵۰ دانشکده برتر کشور، انتخاب شده توسط گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستم.

جایزه یک میلیاردتومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه اعلام کرد که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای اساتید مفید به ارزش یک میلیارد تومان اعتبار در سال است.

دهقانی فیروزآبادی همچنین با بیان اینکه این جایزه از حدود ۱۵ قابلیت برخوردار است، گفت: سقف استفاده اعتبار مالی مستقیم جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید، چهارصد میلیون تومان در سال است، ضمن اینکه استفاده از امکانات شبکه آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجوهای شما، استفاده از پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها و استفاده از فرصت بازدیدهای علمی از جمله این ۱۵ تا ۱۶خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده ترین شکل در اختیار ۱۰۰ برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: من معتقد هستم که هیچ کسی مثل استادانی چون شما در این جمع نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی، پرورش و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند بچه‌هایی که گرد آنها هستند را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی فیروزآبادی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر تکثیر کنیم.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور پیش تر با تاکید بر اهمیت شاگردپروری توسط استادان دانشگاه تراز و دانشجوپرور از شناسایی و تقدیر ۱۱۰ استاد مطرح این حوزه با اعطای «جایزه شیخ مفید» و بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی همزمان با روز معلم خبر داده بود.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار در خانه + ویدئو | راز خوشمزه شدن اکبر جوجه به روش شمالی‌ها | سس ناردون چیست ؟
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • حس خوب حمایت
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟